Gå til

Sådan gør du

Sådan gør du

Det er super nemt, at bruge LetsGo’s biler, når du først er oprettet som medlem.

Reserver

Reserver bilen på vores app og vælg den biltype og placering som passer dig.

Hent

Delebilen står på en reserveret parkeringsplads, klar til brug.

Kør

Lås delebilen op med din personlige nøglebrik, sæt dig bag rattet og kør.

Ofte stillede spørgsmål

.

Hos LetsGo bliver du medlem af en delebilordning, hvor du får adgang til 7 forskellige bilertyper. Du skal ikke komme med din egen bil, da vi sørger for dem.

Det eneste, du skal sørge for, er at have et gyldigt kørekort. Som medlem af LetsGo får du adgang til alle biler, vi har rundt omkring i landet.

Du kan både bruge LetsGo-bilerne i den by, hvor du bor, eller du kan f.eks. tage toget til den anden ende af landet og fortsætte din tur med en LetsGo-bil. Du skal bare huske at aflevere bilen samme sted, som du hentede den.

Det er økonomisk fordelagtigt for dig at have fleksibel adgang til bil frem for at eje din egen bil.

Kører du mindre end 12.000 km om året? Så kan det ifølge FDM og Forbrugerrådet TÆNK være økonomisk fordelagtigt for dig at være med i en delebilordning frem for at eje din egen bil. De har regnet ud, at det i tre ud af fem kørselsscenarier bedst kan betale sig at bruge delebiler frem for at eje, leje eller lease. På FDM’s hjemmeside kan du beregne hvad det koster at have din egen bil, og se hvor meget du sparer ved at have delebil.

Hvis du ejer din egen bil, skal du betale en række månedlige ydelser; forsikring, afgifter, vinterdæk, parkering, vejhjælp og hensættelser til vedligehold. Derudover skal du medregne det værditab, en bil har, i forhold til at skulle sælge den. En tommelfingeregel er, at en bil i gennemsnit taber 16-25% i værdi om året ved normalt brug. Som et medlem siger:

Opsparing og gratis parkering
Ønsker du at budgettere udgiften til brug af delebil ud over en længere periode, kan du benytte LetsGo’s opsparingsmulighed. Du bestemmer selv hvilket beløb, der sættes ind på opsparingen hver måned. Du kan altid få din opsparing udbetalt. LetsGo giver dig 5% i bonus af det gennemsnitlige beløb (beregnet efter renters rente) – som du kan bruge til yderligere kørsel.

Endvidere har du gratis parkering i Københavns, Frederiksbergs og Aarhus’ parkeringszoner (gælder dog ikke rød zone i Københavns indre by i dagtimerne og Aarhus centrum). Som delebilist, skal du ikke bekymre dig om bilen, når du ikke bruger den – udover de økonomiske fordele, har du også adgang til mange forskellige biltyper til de fleste behov. LetsGo står for at tage bilen til syn og skifte vinterdæk. Skulle du opleve problemer undervejs på din tur, har vi en 24/7 nødhjælpstelefon, som altid kan hjælpe dig videre.

Bilpriserne er inklusiv brændstof, parkering, bilservice og 24/7 nødtelefon.

Forsikringen dækker alle udgifter, og der er ingen ekstra udgift i form af selvrisiko, hvis et uheld skulle ske.

Enkelte biltyper såsom Tesla har dog en selvrisiko og selvforskyldte uheld såsom fejltankning mm. er ikke dækket af forsikringen.

 

Prisberegner
På vores prisberegner kan du selv beregne, hvor meget en tur koster.
Vælg det type medlemskab du ønsker at se en turpris for.

Du reserverer bilerne via vores reservationssystem online. Der findes også en mobilvenlig udgave af vores hjemmeside til smartphones. Du vælger dato, biltype og fortrukne holdeplads. Er der ingen ledige biler på din valgte placering, søger systemet automatisk efter de nærmeste ledige biler af samme type.

Du kan reservere en bil fra lige før, du skal bruge den, eller op til et helt år frem i tiden. Jo tidligere du reserverer, jo bedre chance er der for, at du finder lige den bil, du ønsker, i nærheden af dig. Det mindste tidsrum, du kan reservere en bil i, er en time.

Ja, LetsGo garanterer dig altid en bil, hvis du reserverer tre hverdage før. Er ingen af vores biler ledige, kan vi skaffe dig en bil gennem en biludlejer. Vi står selvfølgelig for alt papirarbejdet.

Garantiordningen gælder for alle LetsGo medlemmer i København, Aarhus og Odense.

København
LetsGo’s biler fra København har parkeringslicens, så du gratis kan parkere på alle offentlige parkeringspladser i København og Frederiksberg Kommune. Eneste undtagelse er Rød Zone i centrum af København i dele af Indre by. Her koster det almindelig parkeringsafgift i dagtimerne, mens parkering er gratis mellem kl. 8-10 og efter kl. 17 på hverdage samt i weekenderne.

Aarhus og Odense
I Aarhus og Odense har LetsGo’s biler parkeringslincens, som gælder i lokalområdet, hvor bilen holder, men ikke i bymidten.

Private parkeringspladser
På private parkeringspladser eller i parkeringshuse, som drives af private parkeringsfirmaer mm., skal reglerne følges. Hvis der er parkeringsafgifter, skal de betales. 

Parkeringsbøder
Hvis du får en parkeringsbøde, skal du selv betale den. Hvis LetsGo skal betale den kommer der er et gebyr på 200 kr.

Du skal huske at aflevere bilen inden din reservation udløber. Det kan jo være, der står en og skal bruge bilen efter dig.

Har du brug for mere tid, og er der ikke nogen, der skal bruge bilen efter dig, så har du mulighed for at forlænge en reservation i reservationssystemet.

Hvis ikke du afleverer til tiden eller forlænger din reservation, koster det et gebyr. Derfor kan det godt betale sig at lægge lidt ekstra tid ind i sin reservation, så man er sikker på at nå tilbage i tide. Hvis du gør en reservation kortere, mens du har bilen, får du 70 % af timeprisen tilbagebetalt.

Husk at efterlade bilen, som du selv gerne vil modtage den – ryd op og tag dit affald med ud. Så bliver turen bedre for den næste delebilist.

Brændstof er inkluderet i prisen, når du låner en bil. Du fylder selv på, når tanken er ved at være tom. Det er god stil at efterlade bilen med en tank, der er nogenlunde fuld til den næste, der skal bruge bilen. Der ligger et benzinkort i bilen, du kan bruge til at tanke op med. Kortet er fra Circle K, og gælder til alle stationer fra Circle K, Statoil, Ingo og 1-2-3 i Skandinavien. I resten af Europa kan kortet bruges hos Agip, Eni, Aral, BP og OMV.

Koden til brænsstofkortet sendes i reservationsbekræftigelses mailen.

Elbilerne har faste pladser ved LetsGo’s reserverede ladestandere. På ture kan bilerne oplades på ladestandere fra Clever og E.ON. Ladekortet finder man i bilerne. Bilerne kan sagtens oplades privat, men det er dog for egen regning.

Har du mindreårige børn, skal du selv sørge for barnesæde til dem. De fleste af LetsGo’s biler har isofix-beslag, så de er nemme at montere og tage af igen.

Vi har biler med anhængertræk, cykelstativ og lygtebom. Biler med dette udstyr er markeret med X (f.eks. Combi-X). Du kan søge efter x-bilerne, når du reserverer. Har du behov for trailer, må du selv sørge for at låne eller leje den.

Skulle du få problemer med bilen, er LetsGo altid klar til at hjælpe dig. Vi har en 24/7 nødtelefon ved akutte problemer. Hvis uheldet er ude, har vi mulighed for at tilkalde vejhjælp og om nødvendigt tilbyde en erstatningsbil. 

Mindre fejl og mangler udbedrer vi løbende, og når du husker at fortælle os om det, så går det hurtigere. 

Kommer du selv til at lave en skade, så dækker forsikringen (med ganske få undtagelser og forbehold), og med selvrisikoforsikringen slipper du også for at betale selvrisiko.

Hvis bilen mangler eller der opstår problemer
Hvis bilen står mere end 50 meter fra sin stamplads, sender vi dig så vidt muligt en SMS, inden din reservation starter.

Får du problemer undervejs, kan du ringe til vores nødtelefon, så hjælper vi dig videre. Opdager du nye fejl og mangler, så fortæl os om dem, og vi sørger for at få dem udbedret.

Du kan bruge LetsGos biler i de fleste lande i Europa. I visse lande gælder dog særlige regler. Se vilkårende herunder.
Kontakt os gerne med specifikke spørgsmål.
* = kræver tilladelse fra LetsGo

Lande det er tilladt at køre til:
Belgien
Cypern (Selvrisiko: 20.000 kr. ved skade og tyveri)
Estland* (Selvrisiko: 40.000 kr. ved skade og tyveri​)
Finland
Frankrig
Grækenland* (Selvrisiko: 40.000 kr. ved skade og tyveri)
Holland
Irland* (Selvrisiko: 10.000 kr. ved skade. OBS: venstrekørsel)
Italien
Kroatien* (Selvrisiko: 20.000 kr. ved tyveri)
Letland* (Selvrisiko: 40.000 kr. ved skade og tyveri)
Litauen* (Selvrisiko: 40.000 kr. ved skade og tyveri)
Norge Vejafgift er selvbetalt (se AutoPass)
Polen* Selvrisiko på 20.000 kr. ved tyveri
Schweiz
Slovakiet* (Selvrisiko: 40.000 kr. ved skade og tyveri)
Slovenien* (Selvrisiko: 20.000 kr. ved tyveri)
Spanien
Sverige
Tjekkiet* (Selvrisiko: 20.000 kr. ved tyveri)
Tyskland (OBS: miljøafgift i visse byer)
UK* (Selvrisiko: 10.000 kr. ved skade. OBS: venstrekørsel)
Ungarn* (Selvrisiko: 20.000 kr. ved tyveri)
Østrig

Lande det er ikke tilladt at køre til:
Albanien, Bosnien, Bulgarien, Hviderusland, Makedonien, Moldavien, Montenegro, Rumænien, Rusland, Serbien, Tyrkiet, Ukraine

Ønsker du en bil i 1, 2, 3 eller 4 uger? Som LetsGo medlem har du mulighed for at leje en bil gennem Europcar.
Prisen afhænger af biltypen og er 5-30% lavere end lejeprisen hos de fleste biludlejningsselskaber. Det er ikke muligt at leje elbiler.
Din LetsGo forsikring dækker dig også ved leje af disse biler.

Vilkår og konkrete priser oplyses ved medlemskab.

Ja, man man oprette et tillægsmedlem.

Det er muligt at knytte flere personer til et medlemskab, så længe I har samme adresse. Så kan I bruge hinandens reservationer.

Prisen for tillægsmedlem afhænger af medlemstypen.

Du kan altid ringe til LetsGo eller komme forbi kontoret, hvis du har en god ide eller konstruktiv kritik. 

Den ægte medlemsindflydelse får du dog gennem Københavns Delebiler (KD). KD er en forening der startede som foreningen Nørrebro Delebiler. Da ordningen voksede sig for stor til at blive drevet af frivillige, blev Delebilfonden LetsGo etableret til at drive og udvikle delebilkonceptet. 

Københavns Delebiler og LetsGo er derfor to sider af samme sag. Når du melder dig ind i LetsGo, bliver du også automatisk medlem af Københavns Delebiler.

Som medlem af Københavns Delebiler støtter du først og fremmest et godt formål. Derudover får du som medlem af KD en række gratis medlemstilbud, og du har indflydelse på hvordan delebilkonceptet skal videreudvikles de kommende år, da KD har to medlemmer i Delebilfonden bestyrelse. 

Vi er i bestyrelsen meget lydhøre over for gode ideer og nye kræfter. Kom og giv din mening til kende på den årlige generalforsamling eller skriv blot til os på kbhdelebiler@letsgo.dk.

Det er muligt at skifte mellem LetsGo’s forskellige typer medlemskab. Det gør du ved at sende os en mail på letsgo@letsgo.dk. Vi skal modtage anmodningen senest fem hverdage før den første i måneden. 

Det er kun muligt at skifte en gang pr. halve år uden administrationsgebyr. Yderligere skift koster et administrationsgebyr på 400 kr.

Her kan du læse alle LetsGo’s medlemsvilkår.

Aflysning
Reservationer kan aflyses gratis indtil en time efter, de er foretaget. Hvis en bil afbestilles 3 døgn eller mindre før reservationens start, betales 30% af timeprisen for den bestilte periode som gebyr.

Andre gebyrer

 • Tab/beskadigelse af bilnøgle 400 kr. plus udgifter forbundet hermed.
 • Erstatning af mistet brændstofkort 200 kr.
 • For sen aflevering af bil 200 kr. plus udgifter forbundet hermed.
 • Mangelfuld aflevering af bil
  – Eksempler: Beskidt bil, for lidt brændstof, åbent vindue, ulåst. 200 kr. plus udgifter forbundet hermed.
 • Administrationsgebyr ved færdselsforseelse eller bøde/straffesag 200 kr.
 • Skadeanmeldelse ikke indsendt senest 3 dage efter skaden 200 kr. (plus eventuelt manglende dækning fra forsikringen.)
 • Unødigt opkald til nødtelefonen 100 kr.
 • Betaling ved bankoverførsel 25 kr. pr. faktura
 • Betaling med Mastercard eller Visakort Kortudstederens transaktionsgebyr
 • Rykkergebyr ved manglende rettidig betaling 100 kr.
 • Indmeldelsesgebyr hovedmedlem 950 kr.
 • Indmeldelsesgebyr tillægsmedlem 300 kr.

Kom i gang

Tilmeld dig nu og kom i gang.

eller

Vi bruger cookies til at øge funktionaliteten for vores besøgende og føre besøgsstatistik.