Gå til

Om LetsGo

Med adgang til over 250 nye og miljøvenlige biler i alle størrelser, kan du let komme rundt i alle af landets afkroge – hvad enten du vil på skovtur med hele familien, købe ny seng i Ikea med kæresten eller til forretningsmøde.

Mere end en bil

LetsGo er non-profit og er stiftet af Københavns Delebiler og Aarhus Delebilklub i 2007.

icon_baeredygtigCreated with Sketch.

Bæredygtigt

Undersøgelser viser, at en delebil med fast reserveret p-plads som minimum erstatter 8 private biler. 1/3 af LetsGos biler er miljøvenlige biler.

icon_nonprofitCreated with Sketch.

100% Non-profit​

LetsGo er ejet af en fond, som arbejder på at udbrede delebilisme i Danmark og fremme bæredygtig mobilitet.

Delebilfonden LetsGo

Vi tror på, at bæredygtig mobilitet er fremtidens mobilitet.

Vores mission er, at gøre det nemt for mennesker at træffe bæredygtige transportvalg, så vi sammen kan passe på vores enestående planet, for nuværende og kommende generationer.

Vi er 100 % non-profit. Alt vores overskud går til at forbedre og udbrede delebilisme, og til at  fremme en bæredygtig mobilitetskultur. En moderne mobilitetskultur hvor vi cykler og bruger offentlig transport, og hvor vi deles om bilerne – når de er nødvendige. 

I fællesskab med vores medlemmer, virksomheder, kommuner og andre interessenter, vil vi skabe grønnere byer med færre biler og renere luft – og mere plads til mennesker, liv og leg!

Samarbejdspartnere

Flere virksomheder, brancheorganisationer og andelsboligforeninger har allerede lavet samarbejdsaftale med LetsGo og nyder rabat på det månedlige medlemskab.

For mere information kontakt:
forretningsudvikler Christian Rohmanncr@letsgo.dk

Vi bruger cookies til at øge funktionaliteten for vores besøgende og føre besøgsstatistik.