Økonomisk fordelagtig

Det er økonomisk fordelagtigt for dig at have fleksibel adgang til bil frem for at eje din egen bil.

Kører du mindre end 12.000 km om året? Så kan det ifølge FDM og Forbrugerrådet TÆNK være økonomisk fordelagtigt for dig at være med i en delebilordning frem for at eje din egen bil. De har regnet ud, at det i tre ud af fem kørselsscenarier bedst kan betale sig at bruge delebiler frem for at eje, leje eller lease. Du kan læse deres artikler her (betalingsartikler).

Hvis du ejer din egen bil, skal du betale en række månedlige ydelser; forsikring, afgifter, vinterdæk, parkering, vejhjælp og hensættelser til vedligehold. Derudover skal du medregne det værditab, en bil har, i forhold til at skulle sælge den. En tommelfingeregel er, at en bil i gennemsnit taber 16-25% i værdi om året ved normalt brug. Som et medlem siger:

"Efter at have været medlem i et år, sammenlignede jeg med, hvad vi tidligere havde brugt på at have egen bil. Jeg havde forventet, at vi kunne spare penge, men det var faktisk ret meget, vi sparede ved at bruge delebil. Det var overraskende dyrt at have vores egen bil, når alle udgifter blev lagt sammen, også selvom det var en ældre model. Derudover er LetsGo’s biler nye og sikre, hvilket er rart at vide, når familien skal transporteres".
Christian, medlem.

Opsparing og gratis parkering

Ønsker du at budgettere udgiften til brug af delebil ud over en længere periode, kan du benytte LetsGo’s opsparingsmulighed. Du bestemmer selv hvilket beløb, der sættes ind på opsparingen hver måned. Du kan altid få din opsparing udbetalt. LetsGo giver dig 5% i bonus af det gennemsnitlige beløb (beregnet efter renters rente) - som du kan bruge til yderligere kørsel.
 
Endvidere har du gratis parkering i Københavns, Frederiksbergs og Aarhus' parkeringszoner (gælder dog ikke rød zone i Københavns indre by i dagtimerne og Aarhus centrum). Som delebilist, skal du ikke bekymre dig om bilen, når du ikke bruger den - udover de økonomiske fordele, har du også adgang til mange forskellige biltyper til de fleste behov. LetsGo står for at tage bilen til syn og skifte vinterdæk. Skulle du opleve problemer undervejs på din tur, har vi en 24/7 nødhjælpstelefon, som altid kan hjælpe dig videre. 
.