Hvad er en delebil?

Hos LetsGo bliver du medlem af en delebilordning, hvor du får adgang til vores 7 forskellige typer biler. Du skal ikke komme med din egen bil, da vi sørger for dem. Det eneste, du skal sørge for, er at have et gyldigt kørekort.
Som medlem af LetsGo får du adgang til alle biler, vi har rundt omkring i landet. Du kan både bruge LetsGo-bilerne i den by, hvor du bor, eller du kan f.eks. tage toget til den anden ende af landet og fortsætte din tur med en LetsGo-bil. Du skal bare huske at aflevere bilen samme sted, som du hentede den.

Hvordan er LetsGo forskellig fra andre delebil ordninger?

LetsGo er en af de mange forskellige typer delebilordninger, der er i dag. Vi er en klassisk delebilordning, hvor vi servicerer et antal biler, som vores medlemmer har adgang til. Bilerne står på nogle faste parkeringspladser, som de skal returneres til efter brug. For at få adgang til bilerne skal du booke bilen på forhånd i det tidsrum, du vil bruge bilen. Vi har et bredt udvalg af biltyper, som du frit kan vælge mellem.

LetsGos delebilordning er forskellig fra bybilordninger som DriveNow og Green Mobility ved at vores biler har faste parkeringspladser, som bilerne skal returneres til. Hos DriveNow og Green Mobility har du en såkaldt bybil, hvor du henter en bil i nærheden og stiller den fra dig, når du ikke skal bruge den mere. Her betaler du ikke for et fast månedsabonnement eller en time og kilometerpris, men i stedet pr. minut.

Du kan sagtens kombinere de to delebilordninger, hvis du eksempelvis skal hente en LetsGo bil længere væk.

Delebilordninger som GoMore og Snappcar tilbyder udlejning af privatejede biler, hvilket gør, at priser og vilkår kan svinge meget. Hos LetsGo har vi gennemskuelige priser og nye sikre biler. Du skal ikke hente nøglen hos en privatperson, men kommer ind i bilen med din nøglebrik. Desuden har vi også reserverede p-pladser til bilerne, så du ikke skal bekymre dig om at finde og betale for en p-plads.