Sådan fungerer det

Når først du har tilmeldt dig er det nemt og få adgang til en bil når du har brug for det. Vi har udarbejdet en kort guide der viser hvor nemt det er at anvende en delebil. 

Quick guide

For at bruge LetsGo's biler skal du være medlem. Når du har tilmeldt dig vil du modtage et medlemsnummer og en nøglebrik. Dit medlemsnummer skal du anvende når du skal booke en bil online, og du skal bruge din nøglebrik når du skal åbne en delebil. Du kan kun åbne en bil som du har reserveret på forhånd. 

Du kan reservere bilen helt frem til lige før du skal bruge den, men jo tidligere du reserverer, jo større chance er der for at du finder den bil du ønsker på din lokale holdeplads eller en holdeplads i nærheden. Normalt vil du kunne finde en ledig bil i København og Århus med kort varsel, men i weekender kan det være en god idé med lidt planlægning. Hvis du reserverer mindst 3 dage i forvejen, så garanterer vi en ledig bil. Undtagen op til jul, hvor efterspørgslen er ekstra stor.

Når du bruger bilen, er der sørget for det hele. Benzin/diesel tankes med et benzinkort, der ligger i bilen, og er inkluderet i prisen (for elbiler er det lidt anderledes, det kan du læse mere om her).
Sker der uheld undervejs, kontakter du LetsGo, der hjælper dig videre.

Når du er færdig med bilen, skal du blot aflevere den tilbage samme sted som du hentede den. Du skal huske at aflevere den til tiden, og rydde op efter dig, så den er klar til den næste der skal bruge den.

Hvis du har spørgsmål så ring til os på  +45 35 35 14 11 eller send en mail letsgo@letsgo.dk.