HVAD ER LETSGO?

LetsGo er en delebilordning, der giver dig adgang til bil i dit lokalområde, når du har brug for det. Vi har ca. 200 biler fordelt i København, Aarhus, Odense og Svendborg. Vi har et online reservationssystem, hvor bilerne kan reserveres. Derefter kan bilerne hentes på de faste parkeringspladser, som de også skal returneres til igen efter køreturen.

LetsGo har haft delebiler siden 2004. Vi arbejder på at give danskerne mulighed for en mere bæredygtig måde at have bil på. Vores medlemmer hjælper med at fjerne trængslen i byerne, mindske CO2-udslippet og give Danmark en grønnere transport. Vores endelige mål er at udvikle et landsdækkende delebilsystem.

LetsGo er non-profit og vi er ejet af en fond, hvilket betyder at vores eventuelle overskud går til at forbedre delebilordningen og udbrede den i Danmark.

Medlemmer af LetsGo tilbydes gratis medlemskab af medlemsorganisationen Københavns Delebiler. Københavns Delebiler har to repræsentanter i LetsGos bestyrelse og arrangerer en række medlemsaktiviteter som eksempelvis glatbane- og parkeringskurser.