HVAD ER LETSGO?

LetsGo giver dig adgang til bil i dit lokalområde, når du har brug for det. Vi har ca. 200 biler fordelt i København, Aarhus, Odense, Hedensted og Svendborg. 15 % af bilerne er elbiler. Du reserverer bilen online, henter den på sin faste plads og afleverer den samme sted igen, når din tur er slut. Vi tager os af papirarbejdet og alt det praktiske. Du skal bare koncentrere dig om din køretur. LetsGo har haft delebiler siden 2004 og udvikler sig løbende på baggrund af feed-back fra vores medlemmer.
 

ALT INKLUDERET

Som medlem af LetsGo får du ingen ubehagelige overraskelser. Udgifter til forsikringer, vedligehold og rengøring er inkluderet i dit månedlige kontingent og selvrisikoforsikring. Du betaler en fast pris for den tid, du bruger bilen og for det antal kilometer, du kører. Du kan læse mere om priserne her.

Det eneste vi forventer af dig er, at du rydder op efter dig selv, når du har brugt bilen, og du afleverer den til tiden. Så du skal bare koncentrere dig om din køretur.
 

KØR NÅR DU VIL

Du kan reservere bil døgnet rundt, og du kan vælge mellem mange forskellige biltyper. Vi har altid en bil klar til dig – og hvis du beslutter dig for en spontan sommerhustur i weekenden, er du garanteret en bil, hvis bare du reserverer tre dage i forvejen.

Vi har mange biler stående i København og Aarhus. Der vil sjældent være langt til den nærmeste bil, uanset hvor i byen du befinder dig – og vi arbejder hele tiden på at få flere biler på gaden. Normalt er det ikke noget problem at få fat på en bil med kort varsel, men til weekender kan det være en god ide at planlægge lidt i forvejen.

Hvis du oplever problemer, kan du døgnet rundt ringe til LetsGo's nødtelefon. Du kan også få vejhjælp, hvis uheldet er ude. 

Garantiordning og feriebiler
Vores garantiordning for medlemmer bosiddende i København og Aarhus sørger for, at du altid er sikker på at kunne få en bil, hvis du reserverer tre hverdage, inden du skal bruge den.  

I ferieperioder sætter vi desuden ekstra biler ud for at dække behovet for feriekørsel.
 

GODT FOR DIN ØKONOMI

Der er penge at spare, hvis du skifter din egen bil ud med et medlemskab af LetsGo. Ifølge Forbrugerrådet TÆNK koster det 3000-4000 kroner om måneden at eje en bil. Som bruger af LetsGo deler du omkostningerne med de andre brugere, og dine udgifter afhænger af, hvor meget du kører.

Som medlem af LetsGo betaler du ikke til en bil, som du ikke bruger. Udover dit kontingent betaler du en fast pris for den tid du bruger bilen, og for det antal kilometer du kører. På den måde er det let for dig at skrue op og ned for dine udgifter til kørsel.

Gratis parkering
Du har adgang til gratis parkering på p-pladser, som er dedikeret til delebiler. I København (rød zone undtaget) Frederiksberg og Aarhus kommuner er der desuden fri parkering for LetsGo’s biler. 

Forbrugerrådet TÆNK
Forbrugerrådets magasin TÆNK har regnet ud, at det i tre ud af fem kørselsscenarier bedst kan betale sig at bruge delebiler frem for at eje, leje eller lease. Læs TÆNK- artiklerne her (betalingsartikler).

 

NON-PROFIT

LetsGo er en non-profit organisation. Vi arbejder først og fremmest på at give dig god service og bil, når du har brug for den. Men vi har også en bagtanke; Jo flere medlemmer, vi har, desto færre biler vil der statistisk set køre rundt på vejene – og jo mindre trængsel og CO2-udslip vil der være. LetsGo er ejet af en fond, og alt eventuelt overskud går til at forbedre delebilordningen og udbrede den i Danmark. 

 

EGET SYSTEM

Vi har selv udviklet vores reservationssystem, og vores udviklere tilretter løbende systemet bl.a. på baggrund af feed-back fra vores medlemmer. Derved kan vi løbende skabe den bedst mulige brugeroplevelse.

 

BÆREDYGTIGHED

LetsGo delebiler er en bæredygtig måde at have adgang til bil på. Danske og internationale undersøgelser viser, at en delebil med fast stamplads erstatter mindst 6 privat ejede biler. Et medlemskab af LetsGo er dermed med til at skabe en mere bæredygtig by.

LetsGo søger i dagligt arbejde at bruge bæredygtige produkter, og får bl.a. trykt al materiale hos KLS PurePrint.