LetsGo samarbejder også med offentlige institutioner

Kommuner og offentlige institutioner kan spare penge og styrke deres grønne profil ved at samarbejde med LetsGo.  Her på siden kan du læse om, hvordan andre kommuner sørger for at udnytte ressourcerne bedst muligt ved at bruge vores biler. Løsningerne kan skræddersys alt efter, hvad I har behov for.

Hvis du vil vide mere om, hvad vi kan tilbyde, er du meget velkommen til at kontakte Salgs- og Marketingschef Michael Regius på mr@letsgo.dk eller tlf. +45 25 59 63 00.
 

Borgerbiler i Hedensted

I Hedensted deler kommunen sine biler med borgerne. Ordningen går under navnet Hedensted Borgerbil, og konceptet sikrer en optimal udnyttelse af kommunens ressourcer i og med, at bilerne ikke bare står ubrugt hen efter fyraften. Når kommunens medarbejdere ikke bruger dem, kan borgerne frit benytte bilerne.


Elbiler på Herlev og Gentofte hospitaler

Vi har i samarbejde med Herlev og Gentofte hospitaler sat en elbil op ved hver hospital, som alle medarbejdere kan bruge – både i arbejdstiden og i fritiden. Elbilerne skal både fungere som et billigt og miljøvenligt alternativ til taxakørsel samt brug af egen bil. Det betyder, at hospitalet sparer penge på arbejdskørsel, og medarbejderne bestemmer selv, hvornår de vil køre.

 

Borgerbil i Svendborg

I Svendborg har LetsGo i samarbejde med Svendborg Kommune opstillet to eldelebiler ved Svendborg Rådhus og en almindelig bil ved Svendborg Havn.
Bilerne kan benyttes af kommunens ansatte, borgere og virksomheder ved at booke dem i LetsGo's reservationssystem. Alle medlemmer af LetsGo kan benytte sig af bilerne i Svendborg og booker dem på samme måde som alle andre LetsGo biler.