Hvad er LetsGo Delebiler?

LetsGo Delebiler er en delebilsordning, hvor du som medlem kan reservere mere end 200 biler fordelt i København, Aarhus og Odense. Vi har syv forskellige typer biler tilgængelig. Alt fra micro- og elbiler til stationcars og kassevogne.

Delebilerne har faste holdepladser, der sørger for, at du ved præcis hvor og hvornår, du kan afhente en reserveret bil. Du vil kunne se bilernes placering og tilgængelighed i vores online bookingsystem.
Når det er tid til at aflevere bilen, så skal den leveres tilbage til den samme parkeringsplads, som den blev afhentet. Derved sikrer vi, at alle vores medlemmer ved hvor og hvornår bilerne kan afhentes i løbet af en given dag.

Prisen for at bruge bilerne afregnes ud fra hvor lang tid, du har reserveret bilen, samt hvor langt du har kørt.
Det vil sige, at du ikke skal betale yderlige for benzin, forsikring, parkering, bilservice eller anden vedligeholdelse af bilen. Alt det praktiske administrerer LetsGo. Du får mere konkret at vide om hvordan eksempelvis tankning og parkering fungrer, når du er medlem.

Satserne på timepris og kilometerpris er forskellige og afhænger af dit valgte medlemskab. LetsGo tilbyder tre typer medlemskaber, hvoraf du som DJ-medlem kan få tilbud på to af dem.
 

Tilbuddet til medlemmer af Dansk Journalistforbund

Til dig der kører en gang imellem - medlemskab med kontingent

 • Medlemsprisen er 96 kr./ måned plus den obligatoriske selvrisikoforsikring 50 kr./måned.
 • Normalprisen for dette medlemskab er 220 kr./måned.
 • Næst billigste time- og kilometerpris
 • Reservation af bilerne i timerne mellem kl. 20 og 06 er gratis
 • Reservationsgebyret er 10 kr.

Læs mere om medlemskab med kontingent

Til dig der kører ofte og langt – medlemskab med kontingent+

 • Medlemsprisen er 320 kr./ måned plus den obligatoriske selvrisikoforsikring 70 kr./måned.
 • Normalprisen er 420 kr./måned.
 • Medlemskabet gælder for alle medlemmer i husstanden
 • Billigste time-og kilometerpris
 • Reservation af biler i timerne mellem kl. 20 og 06 er gratis
 • Der er ingen reservationsgebyr.

Læs mere om medlemskab med kontingent +

Du har også mulighed for at vælge et medlemskab uden kontingent, men her er der ikke et særligt tilbud for medlemmer af Dansk Journalistforbund. Medlemskabet er beregnet til dem, som kun har sjældent har behov for bil. Du kan læse mere her.
 

Sådan får du rabatten

Når du melder dig ind i delebilsordningen, så skal du oplyse denne kampagnekode: letsgodj.

Du tilmedler dig her.

Tilbuddet er kun gældende for medlemmer af Dansk Journalistforbund. Når du benytter kampagnekoden, giver du samtykke til at Dansk Journalistforbund og LetsGo udveksler oplysninger for at tjekke dit medlemskab hos Dansk Journalistforbund.

OBS! Hvis du allerede er tilmeldt delebilsordningen, kan du konvertere dit abonnement og få glæde af medlemsrabatten på den månedlige ydelse fremadrettet. Du skal bare sende os en e-mail på letsgo@letsgo.dk.

Delebil til erhverv?
Ønsker du at bruge delebiler i en erhvervsmæssig sammenhæng, er det muligt at lave en erhvervsaftale, såfrem du har et CVR nr. Du kan høre mere om fordelene og få et favorabelt tilbud ved at kontakte salgschef Michael Regius på mr@letsgo.dk

Har du yderligere spørgsmål om tilbuddet eller vores delebilsordning, er du velkommen til at kontakte os enten på telefon 35 35 14 11 eller sende os en e-mail på letsgo@letsgo.dk.