LetsGo Carshare System

Med LetsGo Carshare System får du et fleksibelt og effektivt system til at styre din bilflåde. Som administrator er de vigtigste funktioner:

  • Bruger-administration
  • ​Effektiv flådestyring
  • Statistik over forbrug
  • Fakturering & regnskab 


BRUGER-ADMINISTRATION

LetsGo Carshare System tilbyder en lang række værktøjer til at håndtere brugere. Det er nemt for nye brugere at oprette en konto. Der er mulighed for at sætte forskellige konti op for hver bruger, og systemet kan håndtere alt fra enkeltmandsfirmaer til store virksomheder med mange medlemmer. 
 

EFFEKTIV FLÅDESTYRING OG AFRAPPORTERING

Med vores system får du et godt overblik over din bilflåde og mulighed for at foretage justering og optimering. Systemet tilbyder kortvisning så du kan se den geografiske fordeling af dine brugere og tilpasse bilflåden derefter. Det er samtidig muligt at anskaffe alle de rapporter du ønsker for at effektuere bilflåden. LetsGo Carshare System giver også mulighed for at organisere din bilflåde i puljer. Dette kan optimere din bilflåde med op til 20 % sammenlignet med et konventionelt bookingsystem. 
 

FAKTURERING OG REGNSKAB

Med vores regnskabssystem kan du fakturere, styre betalinger, kampagner og gebyrer.
Vores in-house udviklere arbejder kontinuerligt på at tilføje nye funktioner til systemet, og vi tilbyder derudover også tilpasning af systemet efter dine ønsker. Endvidere tilbyder vi omfattende uddannelse og operationel støtte.

LetsGo Carshare System kan bruges både med og uden hardware installeret i bilerne. Foruden vores eget HW-system, FerrumBox, er LetsGo Carshare System kompatibelt med de fleste andre HW-systemer, fx. Convadis. 

Du kan prøve en demo-version her.

DOWNLOAD

LetsGo Carshare System (756,9 KB)

KONTAKT

Kontakt Salgs- og Erhvervschef, Michael Regius, på mr@letsgo.dk eller ring på: +45 25 59 63 00

Carshare System