HVAD ER LETSGO?

LetsGo er en delebilsordning, der giver dit firma adgang til bil i jeres lokalområde, når I har brug for det. LetsGo har cirka 200 biler fordelt i København, Aarhus, Odense og Svendborg. Bilerne reserveres gennem et online reservationssystem, hvorefter bilerne kan hentes på de faste parkeringspladser. Bilerne skal altid returneres til de faste parkeringspladser efter køreturen.

LetsGo har haft delebiler siden 2004. Vi arbejder på at give danskerne mulighed for en bæredygtig måde at have bil på. Uanset om bilbehovet er til privat- eller erhvervsbrug. Alle vores medlemmer hjælper med at fjerne trængslen i byerne, mindske CO2-udslippet og give Danmark en grønnere transport. Vores endelige mål er at udvikle et landsdækkende delebilsystem.

LetsGo er en non-profit organisation, der er ejet af en fond, hvilket betyder, at vores eventuelle overskud går til at forbedre delebilordningen og udbrede den i Danmark.

Medlemmer af LetsGo tilbydes gratis medlemskab af medlemsorganisationen Københavns Delebiler. Københavns Delebiler har to repræsentanter i LetsGo’s bestyrelse og arrangerer en række medlemsaktiviteter som eksempelvis glatbane- og parkeringskurser.