Mangler I en fleksibel billøsning, så kan I nu teste LetsGos biler i 2 mdr.


Har I behov for en fleksibel billøsning, hvor I kan skrue op og ned for jeres bilbehov som det passer jer, kan LetsGo være en god firmaløsning for jer.

Vi har 200 biler i København, Odense og Aarhus. I booker nemt bilerne online, så de er klar når I har behov for det. Der er gratis parkering i København (minus rød zone) når I skal på kundebesøg, og det er muligt at benytte forskellige biltyper såsom microbiler, stationcars, kassevogne eller elbiler alt efter behov.

Alt er inkluderet i prisen og der er ingen uforudsete udgifter. Alle bilerne er nye og vores 24/7 nødtelefon er klar til at hjælpe, hvis der skulle opstå problemer undervejs.

 

Flere medarbejdere i virksomheden?

Hver medarbejder får en personlig nøglebrik og et login til at reservere og åbne LetsGo's biler. På den måde har I også nemt overblik over hver medarbejders kørsel. 
Endvidere kan medarbejderne få et privat medlemskab med rabat, og for egen regning bruge bilerne i deres fritid. 

I de første 2 måneder betaler I kun for den tid og de km I kører og ikke for LetsGo medlemskab og selvrisikoforsikring. Hvis I ønsker at fortsætte efter testperioden, fortsætter jeres medlemskab automatisk. Ønsker I derimod at opsige medlemskabet skal I blot, indenfor testperioden, skrive til os for at blive udmeldt. Efter testperioden er der en måneds opsigelsesvarsel.

Vi tilbyder 3 typer af medlemskaber, alt efter hvilket bilbehov virksomheden har. Et medlemskab koster fra 40 kr. op til 392 kr. pr. måned. Læs mere om vores typer af medlemskab her

For særaftaler ved indmeldelse af større personalegruppe kontakt Erhvervschef, Michael Regius på mr@letsgo.dk

Priser er ex. moms.


 

 
"Jeg kan selv regulere udgifterne og jeg slipper for værkstedsbesøg og andet bøvl. Ordningen passer enormt godt til den kreative branche, fordi behovet for kørsel varierer så meget.”

Rune Fjord, arkitekt og erhvervsmedlem