Firmabil når du vil

LetsGo kan give dig nem adgang til en firmabil til møder, konferencer eller hvad dit firma ellers mangler en bil til. Ved at have et erhvervsabonnement hos LetsGo får du alle fordele ved at have en bil, men slipper for besværet ved selv at eje en. Uanset hvor mange ansatte, du har, har LetsGo har en løsning til dit firmas bilbehov.

LetsGo er en non-profit organisation, og vi arbejder for at udbrede delebilismen. Vi tjener altså ingen penge på dig, men søger kun at få et grønnere Danmark og mindske trængslen i vores byer. 

 

 Firmaer med 1-10 ansatte

For firmaer med op til 10 ansatte er der mange penge at spare med et erhvervsmedlemskab hos LetsGo – faktisk helt op til 3.000 kr. om måneden. Bilerne holder på faste reserverde P-pladser i både København, Århus og Odense. I bilerne er der P-licens til betalingszonerne, så du nemt kan parkere gratis på offentlige parkeringsplader i storbyerne (rød zone ikke inkluderet).

Som erhvervsabonnement får du rabat på privatmedlemskab. 

 Firmaer med 10-50 ansatte

For firmaer med mellem 10 og 50 ansatte, kan et erhvervsabonnement hos LetsGo være et supplement til jeres faste biler. I kan altså spare de stillestående firmabiler og taxaturene væk, som kan give en årlig besparelse i jeres budget. 

LetsGo’s biler holder altid tæt på i både København og Århus på deres faste P-pladser. I behøver ikke at tænker over at bruge penge på parkering, da LetsGo's biler har særlige P-licenser i store dele af storbyerne og vedligeholdelsen af bilerne tager LetsGo sig også af.

 Firmaer med over 50 ansatte

For firmaer med over 50 ansatte er det en fordel at vælge et erhvervsabonnement hos LetsGo, da der bliver mulighed for miljørigtige biler. Alle LetsGo’s biler er udvalgt efter miljøhensyn, der lever op til EU’s krav. Det giver en god CSR, der passer ind i jeres firmas politik.

Alt det praktiske med vedligeholdelsen tager LetsGo sig af – I skal bare hente bilerne på deres faste P-pladser, når I skal bruge dem.

Se hvad vores erhvervsmedlemmer siger