Firmabil når du vil

LetsGo kan give dig nem adgang til en firmabil til møder, konferencer eller hvad dit firma ellers mangler en bil til. Ved at have et erhvervsmedlemskab hos LetsGo får du alle fordele ved at have en bil, men slipper for besværet ved selv at eje en. Det er lige meget hvor mange ansatte, du har, LetsGo har en løsning til lige præcis dit firmas bilbehov.

LetsGo er en non-profit organisation, og vi arbejder for at udbrede delebilismen. Vi tjener altså ingen penge på dig, men søger kun at få et grønnere Danmark – både som privatbilist og som erhvervsbilist.

 

 Firmaer med 1-10 ansatte

For firmaer med op til 10 ansatte er der mange penge at spare med et erhvervsmedlemskab hos LetsGo – faktisk helt op til 3.000 kr. i måneden. Bilerne holder på deres faste P-pladser tæt på erhvervsbygningerne i både København og Århus, og kan parkeres gratis i størstedelen af storbyerne på grund af bilernes gratis P-licens.

Et erhvervsabonnement hos LetsGo giver også adgang til at bruge bilerne privat.

 Firmaer med 10-50 ansatte

For firmaer med mellem 10 og 50 ansatte, kan et erhvervsabonnement hos LetsGo være et supplement til jeres faste biler. I kan altså spare de stillestående firmabiler og taxaturene væk og få flere penge til firmaet.

LetsGo’s biler holder altid tæt på i både København og Århus på deres faste P-pladser. I behøver ikke at tænker over at bruge penge på parkering, da LetsGo's biler har særlige P-licenser i store dele af storbyerne og vedligeholdelsen af bilerne tager LetsGo sig også af.

 Firmaer med over 50 ansatte

For firmaer med over 50 ansatte er det en fordel at vælge et erhvervsabonnement hos LetsGo, da der bliver mulighed for miljørigtige biler. Alle LetsGo’s biler er udvalgt efter miljøhensyn, der lever op til EU’s krav. Det giver en god CSR, der passer ind i jeres firmas politik.

Alt det praktiske med vedligeholdelsen tager LetsGo sig af – I skal bare hente bilerne på deres faste P-pladser, når I skal bruge dem.