LetsGo delebiler

Vil du have nem adgang til 200 biler i København, Aarhus, Odense og Roskilde?

Bilerne står på faste reserverede p-pladser, så det er nemt at parkere, når du har brugt bilen.

Du får adgang til nye sikre personbiler, samt specialbiler såsom kassevogne, el- og store familiebiler.

Bilerne reserverer du nemt på app og webplatform. 

Kørsel afregnes per time og kørte kilometer.

Som medlem sparer du hvert år mange tusinde kroner ved ikke at have din egen bil og er med til at gøre byen grønnere.


Læs om vores 3 medlemskaber her:
 

Kør når du vil

Du kan reservere en af vores 200 biler, når du har brug for en. Du kommer nemt afsted ved at bruge din personlige nøglebrik til at åbne bilen.


Alt inkluderet

Benzin, forsikring, parkering, vinterdæk og 24/7 nødtelefon er inkluderet i prisen, når du bruger LetsGo-bilerne. Vores service team sikre dig vedligeholdte biler, og vores garantiordning sikrer dig altid en bil. Vi gør det nemt at dele bil med andre.


3 typer medlemskaber

Uanset hvilket medlemskab, du vælger, giver det dig adgang til alle vores biler, som står på reserverede p-pladser i København, Aarhus, Odense og Roskilde.

Læs mere her.


Godt for din økonomi

Ifølge forbrugerrådet TÆNK, DR Pengemagasinet og FDM kan det økonomisk betale sig at være medlem af LetsGo frem for at du har din egen bil, hvis du ikke har et dagligt bilbehov. Vores medlemmer sparer i gennemsnit 20-30.000 kr. om året frem for at have egen bil.


Bæredygtig

LetsGo erstatter behovet for at have egen bil. Danske og internationale undersøgelser dokumenterer, at en delebil med fast reserveret p-plads som minimum erstatter 6 privatejede biler. 1/3 af LetsGos biler er miljøvenlige biler (el, plug-in hybrid og hybrid tekonologi).


NON-PROFIT siden 2004

LetsGo er ejet af en fond, som arbejder på at udbrede delebilisme i Danmark og fremme bæredygtig mobilitet. Vi har mange års erfaring med at organisere alt det praktiske omkring brug af bilerne og skal ikke tjene penge på dig. Alt overskud går til at fremme fondens formål.