LetsGo delebil

Få en nem billøsning og spar på miljøet, samtidig med at du sparer på din egen økonomi. Slip for alt bøvl ved at eje en bil.

LetsGo giver dig nem adgang til en bil, der hvor du bor. Når du har behov for en bil reserverer du den, og henter bilen på dens faste plads.

Adgang til bil gennem LetsGo, er billigere end at have sin egen bil. Du betaler kun for de km og timer, du har bilen.

Vi har biler der passer til dine forskellige behov, fra micro- og elbiler, til stationcars og kassevogne!

 

Sådan gør du             Hvad er en delebil

 

Alt inkluderet

Dit medlemskab giver dig adgang til at reservere alle LetsGo's biler, når du har behov for en bil. Benzin, parkering, vedligehold og servicetelefon er inkluderet i prisen for at bruge bilerne. 


Bæredygtig

Vores biler erstatter behovet for at have egen bil. Danske og internationale undersøgelser viser, at en delebil som minimum erstatter 6 privatejede biler.


Kør når du vil

Du kan reservere vores 200 biler online døgnet rundt. Du kommer nemt afsted ved at bruge din personlige nøglebrik til at åbne bilen.


NON-PROFIT siden 2004

LetsGo er ejet af en fond, som arbejder på at udbrede delebilisme i Danmark og fremme bæredygtig mobilitet.
 


3 typer medlemskaber

LetsGo har 3 typer medlemskaber og vi er ret sikre på, at et af dem matcher dit bil-behov.
Uanset hvilket medlemskab du vælger, giver det dig adgang til alle vores biler, som står på reserverede p-pladser i København, Odense, Svendborg, Hedensted og Aarhus.


Godt for din økonomi

Pris for brug af en bil afregnes pr. time, samt det antal kilometer du kører. Ifølge TÆNK og FDM kan det økonomisk betale sig at bruge en delebil frem for at have sin egen bil, hvis du ikke har et dagligt bilbehov.

Du betaler kun når du bruger bilen.