LetsGo delebil

Få en nem billøsning og hjælp miljøet, samtidig med at du sparer penge. Slip for alt bøvl ved at eje en bil.

LetsGo giver dig nem adgang til en bil, der hvor du bor. Når du har behov for en bil reserverer du den og henter bilen på dens faste plads.

Adgang til bil gennem LetsGo er billigere end at have sin egen bil. Du betaler kun for de kilometer og timer, du har reserveret bilen.

Vi har biler, der passer til dine forskellige behov, alt fra micro- og elbiler til stationcars og kassevogne!

 

Sådan gør du             Hvad er en delebil?

 

Kør når du vil

Du kan reservere en af vores 200 biler online døgnet rundt. Du kommer nemt afsted ved at bruge din personlige nøglebrik til at åbne bilen.


Alt inkluderet

Dit medlemskab giver dig adgang til at reservere alle LetsGo's biler, når du har behov for en bil. Benzin, parkering, vedligeholdelse og servicetelefon er inkluderet i prisen for at bruge bilerne.


3 typer medlemskaber

Uanset hvilket medlemskab, du vælger, giver det dig adgang til alle vores biler, som står på reserverede p-pladser i København, Aarhus og Odense.

Læs mere her.


Godt for din økonomi

Ifølge forbrugerrådet TÆNK, DR Pengemagasinet og FDM kan det økonomisk betale sig at bruge en delebil frem for at have sin egen bil, hvis du ikke har et dagligt bilbehov.

Du betaler jo kun, når du bruger bilen.


Bæredygtig

Vores biler erstatter behovet for at have egen bil. Danske og internationale undersøgelser viser, at en delebil som minimum erstatter 6 privatejede biler.


NON-PROFIT siden 2004

LetsGo er ejet af en fond, som arbejder på at udbrede delebilisme i Danmark og fremme bæredygtig mobilitet.