Velkommen til LetsGo delebil

LetsGo giver dig adgang til delebil, i dit lokalområde, når du har brug for den. Vi har 185 biler fordelt på reserverede p-pladser i København, Aarhus, Odense og 3 andre byer.
Du reserverer bilen online, henter den på sin faste plads og afleverer den samme sted igen, når din tur er slut. 15 % af bilerne er elbiler. Vi tager os af papirarbejdet og alt det praktiske. Du skal bare koncentrere dig om din køretur.
 

Sådan gør du             Hvad er en delebil

 

Alt inkluderet

Dit medlemskab giver dig adgang til at reservere alle LetsGo's biler, når du har behov for en bil. Benzin, parkering, vedligehold, servicetelefon er inkluderet i prisen for at bruge bilerne. 


Bæredygtig

Vores biler erstatter behovet for at have egen bil. Danske og internationale undersøgelser viser, at en delebil som minimum erstatter 6 privatejede biler.


Kør når du vil

Du kan reservere en bil online døgnet rundt. Du åbner nemt og bekvemt en bil ved at anvende din personlige nøglebrik og kommer hurtigt afsted.


NON-PROFIT siden 2004

LetsGo er ejet af en fond, som arbejder på at udbrede delebilisme i Danmark og fremme bæredygtig mobilitet.
 


3 typer medlemskaber

LetsGo har 3 typer medlemskaber. Vi er ret sikre på, at et af dem matcher dit bil-behov.

 


Spar penge

Pris for brug af biler afhænger af biltype og afregnes pr. time, samt det antal kilometer du kører. Ifølge TÆNK og FDM kan det økonomisk betale sig at bruge delebil frem for at have sin egen bil, hvis du ikke har et dagligt bilbehov.