Hvad er LetsGo? 

LetsGo giver dig adgang til delebil, i dit lokalområde, når du har brug for den. Vi har 185 biler fordelt i København, Aarhus, Odense og fem andre byer.
Du reserverer bilen online, henter den på sin faste plads og afleverer den samme sted igen, når din tur er slut. 15 % af bilerne er elbiler. Vi tager os af papirarbejdet og alt det praktiske. Du skal bare koncentrere dig om din køretur.
 

Sådan gør du             Hvad er en delebil

 

Alt inkluderet

Dit medlemskab giver dig adgang til at reservere biler. Du skal ikke tænke på benzinpriser, p-plads og forsikringer. Det eneste du skal holde styr på, er dit slikpapir.


Bæredygtig

Vores biler erstatter behovet for at have egen bil. Danske og internationale undersøgelser viser, at en delebil som minimum erstatter 6 privatejede biler.


Kør når du vil

Du kan reservere en bil online døgnet rundt. Og du kan få fat i os dag og nat, hvis du oplever problemer undervejs. Det er gratis at have bilerne fra kl. 20-06. Her betales kun for de km du kører.


NON-PROFIT

LetsGo er ejet af en fond, som arbejder på at udbrede delebilisme i Danmark og fremme bæredygtig mobilitet.


Nøglebrik

Du åbner en bil ved at anvende din personlige nøglebrik. Vi har direkte kommunikation til alle vores biler og kan altid hjælpe dig videre.


Spar penge

Pris for brug af biler afhænger af biltype og afregnes pr. time (natten er gratis), samt det antal kilometer du kører. Ifølge TÆNK og FDM kan det økonomisk betale sig at bruge delebil frem for at have sin egen bil hvis du ikke har et dagligt bilbehov.